Dah jenguk tuh rajin2 la KLIK.. ^^

Tuesday, 20 March 2012

JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT !

Assalam..
tengah syok2 blogwalking, tetiba t'stop kat blog BEN ASHAARI. t'stop bukan sebab apa, tp sebab t'baca ada  pulak segmen bloglist.. hanya 200 yg t'pantas atau t'cepat yg blognya akan di list kan..
Okay, sy baru saja mula b'blog.. belum sampai 4 bulan pun.. sekarang tujuan sy b'blogging nih..
Ekceli, tujuan sy ni pada mulanya utk isi masa lapang tp pastu utk menunjukkan kreativiti sy yg tak seberapa dalam bidang homemade kraftangan nih..
Selain tu, sy t'ingin nak tambah kengkawan and hope nanti pi mana2 bila jumpa boleh gak eratkan silaturrahim sesama insan nih..
Sy b'blogging nih jugak utk luahkan perasaan t'hadap something.. sgt dialu2 kan bg p'dapat and nasihat..^^
Lagi, t'ingin juga nak tukar2 p'dapat, tambah ilmu pengetahuan sesama, kongsi info2 baru..
Bisnes. satu sebab lagi kenapa saaya b'blogging nih.. maybe sekarang sy cuma promote2 jx.. tp, nanti2 bley jugak selitkan bisnes dalam blog nih..
Jadi, itu sajalah.. harap dapat byk kenalan lepas nih.. ^^

TQ.

2 comments:

  1. dtg singgah bc dr blog abg ben...follow ur blog.follow my blog back...kalau nak tips boleh email sy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx.. ^^ .. sy akn follow blek.. ^^

      Delete