Dah jenguk tuh rajin2 la KLIK.. ^^

Sunday, 22 April 2012

SEGMEN : JOM KENALI BLOG SAYA

Assalamm..

T join segmen lg..

Seperti yg dilihat diatas, T join segmen lg..
Belog T mula beroperasi pada tarikh entry pertama T keluar iaitu pada bulan Januari.
lebih detail, 17 januari 2012 hehe..
Ok, nama belog T dh tukar beberapa kali..
mula2, T ada buat jual2 on9 tp pastu jd offline pastu skg tengah rehat2 sebab
ada benda nak diselesaikan sikit..
Mula2 T guna nama 'Idea Dia.. Jezsy'..
pastu T guna nama 'Something abaut Anything'..
tp, masih tak puas hati..
akhirnya, T guna nama tiRia jeZsy..
act, Tiria tuh memang nama T sejak kecik even real name T bukan nya Tiria..
Jezsy pulak nama yg dtg tiba2 ja..
ada history sebenarnya nama tuh.. hehe..
Okok, belog T pula mulanya hanya bertujuan menjadi platform ntuk
T tunjukkan hasil karya T tp pastu T mula rasa senang b'belog bila
selalu blogwalking..
boleh jd penyenang hati.. hehehe
akhir kata, T harap banyak lar kengkawan yg sudi follow belog T..
sudi bertukar pendapat, bagi nasihat n kritikan kearah kebaikan amat T alu-alukan..
T harap jgn la ada yg dengki atau suka2 maki hamun sebab T masih baru, tak tahu apa2.. huhu
BTW, thx sebab buat segmen nih.. ^^

TQ.


p/s  T syg kwn2 suma.. ^^

11 comments:

  1. hye3!! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yana: hye jugak yana.. thx sudi jenguk belog T.. ^^

      Delete
  2. http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html
    sy dr sgmen sme..jom dtg folow me back k ;) salam knal ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx.. T akn follow u balek.. slm p'kenalan jugak.. ^^

      Delete
  3. hai aida singgh dr segmen yg sama , done follow 18 :) follow back :)

    ReplyDelete
  4. Hai, dari segmen yang sama :D

    http://amyfendi.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  5. Lily singgah sini dr segmen Miss Z ^_^

    ReplyDelete
  6. Salam... dari segmen yang saya...
    Jum join segmen ni jugak...ada hadiah... =)

    http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-pemberian-menarik-hari-ibu-ada.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal. dah follow awak.


    terjah sini dari segmen miss Z.

    TOLONG KLIK SINI DAN TEKAN VOTE. TERIMA KASIH

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  8. as-salam dan hi,

    datang dari segmen JOM KENALI BLOG SAYA.. jom http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html


    syieda,

    ReplyDelete
  9. salam singgah..dari segmen yang sama..dont forget to follow ya

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmenjom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete