Dah jenguk tuh rajin2 la KLIK.. ^^

Sunday, 13 May 2012

Doodle Untuk Diorang.. ^^

Assalam..

doodle for nDuk.. ^^

doodle diatas is present tak seberapa untuk ex classmate..
since dia nih sangat berbakat dalam nyanyian and dah ada beberapa lagu sendiri,
T buat doodle sedang pegang mich.. err, sama ke dgn mich tuh?
hehehe.. BTW, dh upload kat FB and nDuk pun suka..
thanks for being my fren.. :')


doodle untuk C KoLo KoLo.. ^^

Selepas T upload doodle kat atas tuh, C KoLo KoLo request pulak doodle bertudung..
T belum ada siapkan doodle bertudung lain yg single selain
doodle utk kak Azzah and Doodle freebies tempohari..
ngam2 time tuh T baru siapkan doodle nih,
jd T bg kat C KoLo KoLo..
tp, gincunya xmenjadi.. hehehe




doodle for Rohana.. ^^

Doodle diatas pulak di request oleh ex classmate jugak..
mix girl tuh..
mom Dusun + bapak Arab.. sangat cantik..
memang mukanya cam orang Arab.. nama pun mix kn? heheh..
Rohana request doodle nih bila nampak doodle utk nDuk..
yg kat atas tuh.. hehehe
so, hope Rohana suka lah dgn doodle nih..
act, T rush siapkan benda nih..
also, thanks for being my friend..

Hope, kamu semua suka dengan kerja tangan T yg masih hijau nih..
hehehe.. BTW, doodle utk nDuk n Rohana tuh T edit guna XiuXiu Meitu utk
bg effect sikit.. xD

TQ.


p/s   nama2 yg T guna tuh nama mereka dekat Facebook..
rajin2 lah meng 'add' ya.. ^^

4 comments:

  1. Orang Sabah dah laa cecomel.. mix plak dengan Arab.. perghh.. koh koh koh.. hai, saya singgah sini.. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa.. hehe.. dah la comel, baik hati pulak tuh.. hehe..
      ^^

      Delete
  2. Replies
    1. ehehe.. boleh.. apa salahnya.. ^^

      Delete